Κοινωνία

Ο Πόρος και τα Καμιναράτα Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

134views

Ο Πόρος και τα Καμιναράτα Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

Η Κεφαλονιά μας είχε ξανά την τιμητική της στη σημερινή δημοφιλή εκπομπή του λαμπρού συμπατριώτη μας Νίκου Μάνεση “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” της τηλεόρασης του Alpha!

Πιο συγκεκριμένα, ο πανάξιος συνεργάτης του πρώτου στην πανελλήνια τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου δημοσιογράφου και παρουσιαστή Νίκου Μάνεση Χρήστος Βαρθαλίτης παρουσίασε βίντεο μου από τον Πόρο της Κεφαλονιάς μας όπου εκθείασε την ομορφιά και τις ταβέρνες της περιοχής μας!

Ακόμα, στη συνέχεια παρουσιάστηκε βίντεο ενός άλλου τηλεθεατή (Γιώργος Σταθάτος) από πανέμορφα Καμιναράτα Ληξουρίου όπου ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε τη συγγενική του σχέση με το χωριό και βγήκαν όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του κι άλλες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

https://youtu.be/U1iFQ4L-9iU

Τους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη αγάπη που δείχνουν για το νησί μας!

Σπύρος Καγκάδης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.