Κοινωνία

Ο Πόρος και οι Μηνιές της Κεφαλονιάς μας στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

280views

Ο Πόρος και οι Μηνιές της Κεφαλονιάς μας στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

Την τιμητική του είχε για άλλη μια φορά η όμορφη Κεφαλονιά μας, όπου το καλοκαίρι καλά κρατεί, στη σημερινή πλούσια σε θεματολογία ενημερωτική εκπομπή του λαμπρού συμπατριώτη μας παρουσιαστή Νίκου Μάνεση “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στη τηλεόραση του Alpha!

Έτσι, πρώτα έγινε προβολή με βίντεο μου με τη μαγευτική Ανατολή του Ήλιου από το χαρακτηριστικό Νησάκι του Πόρου της Κεφαλονιάς μας που επέλεξε ο πανάξιος δημοσιογράφος Χρήστος Βαρθαλίτης και σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια!

Στη συνέχεια υπήρξε ζωντανή μετάδοση από τις Μηνιές με το τουριστικό σκάφος του υπέροχου Καπετάν Μιχάλη στο οποίο πραγματοποιούνταν αλιευτικός τουρισμός.

Παρακαλώ δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Σπύρος Καγκάδης

https://youtu.be/JxUQXYaTQTM

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02FERsLYpqpCr8tBw6pu2ke6MD1WbZc71v8nvbFDySCvUXiUvoTrgSSAayVpGHE7Frl&id=1152243956

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.