Αθλητισμός

Ο ΝΟΚΙ συμμετείχε στο 33ο Ράλλυ Ιονίου

99views

«ΡΑΛΛΥ ΙΟΝΙΟΥ 2023»

Ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, 2 σκάφη που ανήκουν στη δύναμη του Ομίλου μας έλαβαν μέρος στο φετινό 33ο Ράλλυ Ιονίου, που ξεκίνησε στις 31/7/23 έληξε την Κυριακή 6/8/2023 στο Κατάκολο.

Πρόκειται για τα σκάφη:

1.SUPERDOOPER του Διονύση Κόμη. και

2. ΚΡΟΝΟΣ του Μάκη Σκλαβουνάκη

Δυστυχώς το Σκάφος LA MARIE MORGAN II, με κυβερνήτη τον Ανδρέα Μανταντζή, που είχε επίσης δηλώσει συμμετοχή δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Αγώνας ξεκίνησε στα Τριζόνια και τερμάτισε στο Κατάκολο, με ενδιάμεσους σταθμούς την Πάτρα, το Μεσολόγγι και τη Ζάκυνθο

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στο πλήρωμα του ΚΡΟΝΟΣ που με Κυβερνήτη τον Βαγγέλη Λορεντζάτο και πλήρωμά τους Μάκη Τζουγανάτο και Νικόλα Καούκη στο μπράτσο Μεσολόγγι – Ζάκυνθος κατάλαβε την 3η θέση στην κατηγορία του και την 7η μεταξύ 32 σκαφών.

Πάντα τέτοια! (Και καλύτερα)

Τα Δ.Σ. του ΝΟΚΙ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.