Πολιτική

Ο Νικόλαος Γ. Γαρμπής στηρίζει τη δημοτική παράταξη «Κεφαλλονιά, νησί για όλους»

270views

Στήριξη της δημοτικής παράταξης «Κεφαλλονιά, νησί για όλους»

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Αργοστολίου, αξίζει να στηριχθεί η παράταξη «Κεφαλλονιά, νησί για όλους», στην οποία υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο Πολ. Μηχανικός Αλέξανδρος Παντελειός, επειδή:

– Είναι μια υπερ-κομματική δημοτική παράταξη. Ενεργεί με σεβασμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προς το καλό του τόπου και των ανθρώπων, χωρίς να κηδεμονεύεται από κάποιο πολιτικό κόμμα.

– Από το 2019 που μετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου έχει πολιτευτεί προς θετική κατεύθυνση. Με επερωτήσεις, με συμφωνίες και με διαφωνίες επιδιώκει την βέλτιστη εφικτή αντιμετώπιση των προβλημάτων.

– Διαθέτει ικανά στελέχη με απαραίτητη εμπειρία σε ειδικότητες και διάθεση για προσφορά, ώστε να αγωνιστεί για μια βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της πόλης του Αργοστολίου όσο και των χωριών του Δήμου.

Νικόλαος Γερασίμου Γαρμπής, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Συνταξιούχος Γεωπόνος –Πολ. Μηχανικός, εκδότης εφημερίδας «Τα Φραγκάτα» Κεφαλλονιάς

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.