Αθλητισμός

Ο Ναυτικός  Όμιλος Αργοστολίου διοργάνωσε την 2η Κολυμβητική Ημερίδα Κολύμβησης

354views

Ο Ναυτικός  Όμιλος Αργοστολίου σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 27 Μαίου 2023 διοργάνωσε την 2η Κολυμβητική Ημερίδα Κολύμβησης , αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης αυτής ήταν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν 50 αθλητές – τριες από 3 συλλόγους. Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου, Ο Ποσειδώνας Ληξουρίου και η ομάδα της Ζακύνθου ΝΟΖΑΚ Πρωτέας.

Ήταν ομολογουμένως όμορφη διοργάνωση στην οποία δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο  εαυτό τους είτε να βελτιώσουν την επίδοσή τους , είναι γνωστό άλλωστε ότι στην κολύμβηση ο μεγαλύτερος αντίπαλος των αθλητών είναι το χρονόμετρο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό αλλά και τα στελέχη που έχουν επιφορτιστεί τον πολιτισμό και τον αθλητισμό για την πολύτιμη αρωγή αλλά και στήριξη τους ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Αργοστολίου για την παραχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αργοστολίου.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές-τριες των συλλόγων για τις επιδόσεις τους,  καθώς σε ένα μήνα θα  αγωνιστούν  στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στην Πάτρα και στη συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία.

 

ΑΠΟ ΤΟ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.