ΑθλητισμόςΠολιτική

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας συγχαίρει τον ΝΕΟΛ για την μεγάλη νίκη του

287views
Η Τετάρτη 12 Απριλίου ήταν μια εξαιρετικά σημαντική ημέρα για τον αθλητισμό στο νησί μας. Ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ναπολέων Μαραβέγιας παρακολούθησε τον ΝΕΟΛ, την ομάδα μπάσκετ του Ληξουρίου που τιμά με την αγωνιστική παρουσία του, την Παλική και την Κεφαλονιά .
Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, επικράτησε επάξια και με μεγάλη διαφορά του Ηλυσιακού εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην Β Εθνική κατηγορία.
Ο καθηγητής απευθύνει  θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαίρει επίσης το Δ.Σ του Συλλόγου του ΝΕΟΛ με τον επικεφαλής και άξιο Πρόεδρο κ. Βολτέρα, Διευθυντή της εταιρείας Ιχθυοτροφεια Κεφαλονιάς.
Συγχαίρει τέλος τον εκπληκτικό φίλαθλο κόσμο του Ληξουρίου που με την μοναδική συμπαράσταση του, συνέβαλε στην μεγάλη νίκη.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.