Πολιτική

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας στον Πανηγυρικό Εσπερινό στα Κουρουκλάτα

185views
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας παρακολούθησε με κατάνυξη τον Πανηγυρικό Εσπερινό για την Παναγία τη Δαμασκηνή στα Κουρουκλάτα με τη συμμετοχή του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας και παρακάθησε στο τραπέζι που προσφέρθηκε στη συνέχεια στο φιλόξενο χώρο κοντά στην Εκκλησία. Η Παναγία γιορτάζεται κάθε χρόνο στα Κουρουκλάτα σε ανάμνηση του περάσματος από το χωριό της εικόνας της Παναγίας κατά τη μεταφορά της απο τη Ρόδο στη Μάλτα.
Η συμμετοχή του κόσμου στην ιερή ακολουθία δείχνει ότι η ανάμνηση παραμένει ζωντανή και η λατρεία της Παναγίας μας εκδηλώνεται με κάθε τρόπο. Ο καθηγητης ευχαριστεί τους συντελεστές της γιορτής, τον ιερέα, τους ιεροψάλτες, τον Πρόεδρο της Κοινότητας και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία της.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.