Κοινωνία

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο

52views

    Ο Νέος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής στο ξεκίνημα των καθηκόντων του την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, όπου έλαβε τις ευλογίες και τις ευχές Του, για καλή και εποικοδομητική θητεία .

Στην συνάντηση αυτή υπήρχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη ΠΙΝ κ.Ιωάννη Τρεπεκλή στην οποία ανταλλάχθηκαν ευχές με τον Σεβασμιώτατο, για Καλή Χρονιά & Καλή και εποικοδομητική θητεία .

Στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης αυτής συζητήθηκαν και θέματα που έχουν σχέση με την ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και την ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ως αφορά έργα και δράσεις .

Υπήρξε η διαβεβαίωση του κ. Σωτήρη Κουρή ότι η ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ θα στηρίξει έργα και δράσεις της Τοπικής Εκκλησίας προς όφελος των πολιτών της Κεφαλονιάς .

Ο ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.