Πολιτική

Ο Λευτέρης Κρητικός Γενικός Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης-

226views

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής

Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 

 

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Ν.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

 

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, συγκροτήθηκε σε σώμα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης ως ακολούθως:

  1. Λευτέρης Κρητικός, Γραμματέας Ν.Ε.
  2. Κωνσταντίνος Βάλσαμος, Αν. Γραμματέας Ν.Ε.
  3. Δημήτρης Κεκάτος, Υπεύθυνος ΜΜΕ – Επικοινωνίας
  4. Παναγής Βλάχος, Υπεύθυνος Οργανωτικού
  5. Γεώργιος Βασιλόπουλος, Μέλος Ν.Ε.
  6. Ασημίνα Γαβριελάτου, Μέλος Ν.Ε.
  7. Κρήτη Θωμάτου, Μέλος Ν.Ε.

 

Παρών στη διαδικασία ήταν επίσης το μέλος της Κ.Π.Ε. του Κινήματος, Χρήστος Δημτσιούδης.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, θα συνεχίσει το έργο της ανασυγκρότησης της Παράταξης μας στο Νομό, με σοβαρότητα και ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και γνώμονα το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν χιλιάδες συμπολίτες μας στις εκλογές οργανώσεων της 8ης Μαΐου για Ενότητα – Ανανέωση – Πολιτική Αυτονομία του χώρου μας.

 

Μαζί με τις Δημοτικές Οργανώσεις Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης & Ιθάκης θα εργαστούμε ώστε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής να γίνει ξανά η φωνή της τοπικής μας κοινωνίας. Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις και δράσεις μας για την επίλυση προβλημάτων στα νησιά μας με την άμεση συνδρομή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος. Παράλληλα, θα προχωρήσουμε τη διαδικασία της Αυτοοργάνωσης του πολιτικού μας χώρου για τη στελεχιακή ενδυνάμωση της Παράταξης και για το Αύριο του τόπου μας!

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.