Ορθοδοξία

Ο κόσμος πάρα είναι επικίνδυνος για να μας κυβερνήσει ξανά η Αντιπολίτευση! 

158views
Ο κόσμος πάρα είναι επικίνδυνος για να μας κυβερνήσει ξανά η Αντιπολίτευση!
Ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε μια “μαύρη” Τετάρτη στην Ευρώπη καθώς μια άλλη τράπεζα, μετά τις χρεοκοπίες των Αμερικανικών Silicon Valley Bank και Signature Bank, η γιγάντια σε μέγεθος Ελβετική τράπεζα Credit Suisse κατρακύλησε στη χρηματιστηριακή της τιμή, προμηνύονται νέα διεθνή  μαύρα σύννεφα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει με επιτυχία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Σπύρος Καγκάδης

Έτσι, μετά τις διεθνείς κρίσεις της Πανδημίας του Κορονοϊού, της Πληθωριστικής και Ενεργειακής κρίσης, του Πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία και της επιθετικότητα της Τουρκίας η άξια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτή που θα πρέπει να κληθεί και τώρα να αντιμετωπίσει θετικά και αποτελεσματικά και τη νέα διαφαινόμενη διεθνή τραπεζική και χρηματοοικονομική κρίση!

Ακόμα, ενώ κάποτε όλα πήγαιναν καλά στον κόσμο και δεν υπήρχαν τέτοιες παρόμοιες διεθνείς κρίσεις ήρθαν οι κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα με τις γνωστές ανεύθυνες πολιτικές τους των “Λεφτά Υπάρχουν” και της “Ηρωικής Διαπραγμάτευσης” αντίστοιχα για να δώσουν τον ρόλο του “κακού” στην Ελλάδας μας στα διεθνή πρωτοσέλιδα! Έτσι, τότε σε αντίθεση με σήμερα εμείς είμαστε η αιτία των διεθνών κρίσεων!
Το διακύβευμα της τωρινής νέας διεθνής χρηματοοικονομικής κρίσης είναι καταρχάς η σταθερότητα του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, στην συνέχεια η αντιμετώπιση ή όχι του διεθνούς φαινομένου του πληθωρισμού μέσω της περαιτέρω αύξησης των επιτοκίων (που προκάλεσε τώρα την νέα τραπεζική κρίση,) η μείωση της ανεργίας και η αύξηση της ανάπτυξης στη Δύση (η οποία δύσκολα θα αποφύγει την ύφεση) και η περαιτέρω ανάπτυξη της Ελλάδας μας!
Τέλος, μέσα στα νέα αυτά σοβαρά διεθνή μαύρα σύννεφα που υπάρχουν σήμερα θεωρώ ότι παρά τα ομολογούμενα λάθη του μόνο ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τις λαμπρές σπουδές του, τη σχετική εργασιακή εμπειρία του και το σπουδαίο κύρος που απολαμβάνει διεθνώς μπορεί να τα αντιμετωπίσει επιτυχώς… Όπως άλλωστε έκανε με τις προηγούμενες προαναφερθείσες κρίσεις που στην πλειονότητα τους είναι δυστυχώς ακόμα σε διεθνή εξέλιξη!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.