Αθλητισμός

Ο ΚΟΑ συμμετείχε στο Ε3 open 28ης εβδομάδας της Δ Ένωσης στα Ιωάννινα

139views

Οι αθλητές του ομίλου μας Τόλης Γιάννης, Τζιβράς Διονύσης, Πανταζάτος Ευάγγελος και Τόλης Γιώργος, το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου συμμετείχαν στο Ε3 open 28ης εβδομάδας της Δ Ένωσης στην έδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

Αναλυτικότερα οι Τόλης Γιάννης, Τζιβράς Διονύσης και Πανταζάτος Ευάγγελος αγωνίστηκαν στην κατηγορία κάτω των 14 ετών σε 64άρι ταμπλό. Οι νεαροί αθλητές παρόλο που αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία είχαν πολύ καλή παρουσία.

Ο Τόλης Γιάννης με τον πρώτο γύρω bye λόγω υψηλής βαθμολογίας και τρεις νίκες κατάφερε να φτάσει έως ημιτελικό της ίδιας κατηγορίας κατακτώντας τελικά την 3η θέση.

Στην κατηγορία αγόρια κάτω των δέκα (10) ετών ο Τόλης Γιώργος μέσω ομίλων round robin, με τρεις νίκες, μπήκε σε 16αρι ταμπλό όπου έφθασε μέχρι τον τελικό κατακτώντας τη 2η θέση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για το προπονητικό τους έργο. Τους εύχεται καλό καλοκαίρι και πολλές ακόμη επιτυχίες στους επόμενους αγώνες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη

Μπόβολος Χαράλαμπος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.