Αθλητισμός

Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συμμετείχε στη διημερίδα της Στ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου

438views

Αργοστόλι 14 Νοεμβρίου 2022

Ο όμιλος μας το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου συμμετείχε στη διημερίδα που διοργάνωσε η ΣΤ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου με θέμα «Η τέχνη της διδασκαλίας του τένις στα μικρά παιδιά».

Η διημερίδα ήταν Ιδιαίτερα επιτυχημένη και με πληθώρα συμμετοχής προπονητών και παραγόντων του τένις, μεταξύ άλλων μελών του διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤ’ Ένωσης, του προέδρου της Ένωσης κ. Λουκάτου Λούκα, του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Σταματιάδη Δημήτριο, καθώς και του συμπατριώτη μας κ. Μπονάνου Χαράλαμπου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τον Όμιλό μας αντιπροσώπευσαν ο Προπονητής κ. Κόμητας Γεράσιμος και η κ. Ανδρεόλα Ελένη Γραμματέας του Ομίλου.

Η Εισηγήτρια της διημερίδας κ Όλγα Καραγιάννη, με εξαιρετική παρουσίαση μετέφερε καινοτόμες και πολύτιμες γνώσεις όσο αφορά στη διδασκαλία του τένις σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που θα αποτελέσουν γερό εφόδιο στο σχεδιασμό των προπονήσεων των μικρών αθλητών του ομίλου μας, για το λόγο αυτό τη συγχαίρουμε και την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Ο Πρόεδρος     Η γραμματέας 

Γιώργος Βινιέρης  Ανδρεόλα Ελένη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.