Αθλητισμός

ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συμμετείχε στο στο E3 OPEN της 9ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ στην Φιλιππιάδα

76views

Με τη συμμετοχή τριών αθλητών είχε παρουσία ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης στο E3 OPEN της 9ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, που διεξήχθη Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 2 με 4 Μαρτίου στη Φιλιππιάδα.

Στην κατηγορία Α12 συμμετείχε ο Τόλης Γεώργιος, ο οποίος σε 64αρι ταμπλό έφθασε μέχρι τους 16.

Οι Τζιβράς Διονύσιος και Τόλης Ιωάννης αγωνίστηκαν στην κατηγορία Α16 επίσης σε 64αρι ταμπλό. Ο Τζιβράς Διονύσιος, ο οποίος αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία έφθασε στους 32, ενώ ο Τόλης Ιωάννης σημείωσε 4 νίκες  φθάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές για την επίμονη προσπάθεια και την απόδοσή τους και τους εύχεται να σημειώσουν πολλές ακόμη επιτυχίες στους επόμενους αγώνες. Συγχαίρει και ευχαριστεί τους προπονητές Κόμητα Μάκη και Αντώνατο Βύρωνα για το προπονητικό τους έργο, καθώς επίσης και τους γονείς για τις επιτυχίες των παιδιών και την εμπιστοσύνη τους προς τον Όμιλο. Επίσης ευχαριστεί θερμά την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η Πρόεδρος

 

 

Ο Γραμματέας

 

Ανδρεόλα ΕλένηΜπόβολος Χαράλαμπος

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.