Κοινωνία

“Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος” στον Πόρο Κεφαλονιάς από τον Μιχάλη Ταυλάτο!

291views
“Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος” στον Πόρο Κεφαλονιάς από τον Μιχάλη Ταυλάτο!
Προς μεγάλη χαρά των μικρών και μεγάλων φίλων της παραδοσιακής τέχνης του γνωστού σ’ όλη την Ελλάδα Καραγκιόζη παίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής το έργο “Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος” από το Θέατρο Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου στο αμφιθέατρο του Κοινοτικού Καταστήματος του Πόρου Κεφαλονιάς!
Άψογοι Βοηθοί Καραγκιοζοπαίχτες στην εξαιρετική αυτή παράσταση ήταν ο Βαγγέλης Σταθάτος αλλά και ο τοπικός σύμβουλος του Πόρου Κεφαλονιάς Διονύσης Κρητικός!
Μέσα σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, με δροσερό αεράκι, μικροί και μεγάλοι Ποριώτες είχαν την σπουδαία ευκαιρία να απολαύσουν μια δωρεάν παράσταση Καραγκιόζη προσφοράς του Δήμου Αργοστολίου!
Παρακαλώ παρακολουθήστε ολόκληρη αυτή την παράσταση Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου όπου μου επιτράπηκε η βιντεοσκόπηση του έργου ειδικά για όλους εσάς!
https://youtube.com/watch?v=uiWwuHRIVv4&feature=share9
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.