Πολιτική

Ο καθηγητής Ν. Μαραβέγιας στο Ρίφι της Παλικής για να ακούσει τα προβλήματα τους

63views
Ο Ναπολέων Μαραβέγιας με στόχο την ενημέρωση του για τα ζητήματα κάθε περιοχής της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης επισκέφθηκε το Ρίφι στην ορεινή Παλική και συνάντησε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων των κοντινών χωριών: τον κ. Άρη Γαβριελάτο από το Ρίφι, τον Χαράλαμπο Ρηγάτο απο τα Καμιναράτα, τον Νικόλαο Ζαφειράτο από τα Δαμουλιανάτα, τον παπά Γιάννη Γεωργάτο από το Ρίφι και τον Ιωάννη Σταθάτο κάτοικο Καμιναράτων.
Άκουσε πολλά προβλήματα, αλλά και προτάσεις για λύσεις, όχι μόνο για τα δικά τους θέματα, αλλά και για όλους τους αγρότες των νησιών μας, τα οποία χρονίζουν από έλλειψη ενδιαφέροντος των αρμοδίων παραγόντων.
Είναι εντυπωσιασμένος από τη συζήτηση μαζί τους και σκοπεύει να συνεχίσει τις επισκέψεις του σε όλες τις περιοχές και στις πιο απομακρυσμένες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και να ακούσει τα προβλήματα πριν σύνταξει ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο για τα νησιά μας.
Τελος, τόνισε ότι ήταν χαρά του να παρευρεθεί στη συνάντηση αυτή και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης Νικηφόρος Κουλουμπής.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.