Πολιτική

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβεγιας στο Πυργί-Ποιους είδε και τι συζήτησαν

130views

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στην επίσκεψη του στο Πυργί συνάντηθηκε με τον Σπύρο Σπαθή Αντιδήμαρχο Σάμης τον Γεράσιμο Παπαδάτο Πρόεδρο της Τ. Κ Πυργίου, τον Διονύση Λυμπεράτο, τον Μάκη Μπάλλα, τον Δημήτρη Αθανασάτο, τον Επαμεινώνδα Αθανασάτο, την Θεοδώρα Αθανασάτου-Χονδρομάρα, τον Σταύρο Γιακουμάτο, τον Γιώργο Λυμπεράτο, τον Νικόλα Φιλίππατο, την Ελένη Στεφάτου, τον Γιώργο Μπάλλα και την Άννα Μπάλλα.

Η συζήτηση τους αφορούσε τα διάφορα εκκρεμή ζητήματα της περιοχής όπως η συντήρηση του κεντρικού δρόμου σε αρκετά σημεία, η κακή κατάσταση του Εθνικού Δρυμού και η ανώφελη επέκταση του και η επίσπευση του έργου της υδροδότησης που έχει ξεκινήσει. Ο Ναπολέων Μαραβέγιας τόνισε ότι “παρά τις συνεχείς ενέργειες των αρμοδίων αρχών η οριστική αντιμετώπιση καθυστερεί και τα ζητήματα αυτά δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων”.
Επίσης συζήτησαν για τα θέματα της κτηνοτροφίας και για την ανάπτυξη του τουρισμού στο βουνό όπως σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας.
Τέλος ο Ναπολέων Μαραβέγιας ανέφερε ότι θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με τους κατοίκους πριν και μετά τις εκλογές.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.