Πολιτική

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στο Bazaar του Υπερίωνα με το Δήμαρχο Ληξουρίου και την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ

73views
Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ  Νικηφόρο Κουλουμπή επισκέφθηκε τη Μονάδα Ημερήσιας Φροντίδας Αμεα της Ένωσης “Υπερίων” στο Ληξούρι. Εκεί συνάντησε τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη και την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ κυρία Γιάννα Κουλουμπή. Περιηγήθηκαν στο όμορφο Bazaar με τα πασχαλινά αντικείμενα, αντάλλαξαν δώρα για την οικονομική ενίσχυση της Δομής και ευχές με την Πρόεδρο κυρία Σοφία Μαροπούλου ,την Αντιπρόεδρο κυρία Άννα Μολφέτα και όλο το προσωπικό.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην επιτυχημένη αυτή προσπάθεια της κυρίας Μαροπούλου και τους συνεργάτες της, που με το περίσσευμα ψυχής τους προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ακόμη περισσότερο αξίζουν έμπρακτη συμπαράσταση στο θεάρεστο έργο τους.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.