Πολιτική

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στα Διβαράτα για να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής

175views
Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας πρόσφατα επισκέφθηκε μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ν. Κουλουμπή τα Διβαράτα. Εκεί συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Τ.Κ Διβαράτων κ. Δ. Αντύπα, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Τ.Κ Αγίας Εφημίας κ. Π. Ζαφειράτο και Π. Βρεττό, τον Πρόεδρο της Τ.Κ Μακρυώτικων κ. Γ. Δίπλα, τον πρώην Πρόεδρο της Τ.Ο της Ν.Δ Πυλάρου κ. Γ. Παπαδάτο (Μακούλη), τους κ. Γ. Γερμενή και κα  Μαρίνα Χριστάτου απο το Φισκάρδο, τον κ. Κ. Τζάνη από την Αγία Εφημία.
Στην συνάντησή τους ο Ναπολέων Μαραβέγιας άκουσε τα προβλήματα των περιοχών τους αλλά και τις προτάσεις τους για λύσεις όσων εκκρεμούν. Ο ίδιος τόνισε ότι θα συνεχίσει τις συναντήσεις του στην Κεφαλονιά και την Ιθακη καταγράφοντας τα προβλήματα πριν παρουσιάσει το συνεκτικό και ιεραρχημένο αναπτυξιακό σχέδιο του για τα νησιά μας.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.