Οικονομία

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Επιμελητήριο

177views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2023

 

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι

 

Καλείσθε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλληνίας &  Ιθάκης οι εργασίες της οποίας θα διεξαχθούν στην αίθουσα (Μαρία Σκλαβουνάκη) του Επιμελητήριου Κεφαλονιάς & Ιθάκης  Λεωφόρος Βεργωτή 131 Αργοστόλι, στις 18 Μαρτίου 2023. Εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία, η Γενική  Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023.

Εάν και κατά τη δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία και προς αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά το Σάββατο  01 Απριλίου 2023 με οποιονδήποτε αριθμό μελών.

 

 

            Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Σπυρίδων Λουκάκης                              Δημήτριος Κουμαριώτης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.