Πολιτισμός

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα προβάλει την ταινία “Πίσω από τις θημωνιές” το Σάββατο 4 Μαρτίου

235views

Το Σάββατο η προβολή της ταινίας «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΜΩΝΙΕΣ», στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ»

 

Στο Δημοτικό Κινηματογράφο, το Σάββατο, 4 Μαρτίου και ώρα : 21:00 θα γίνει η προβολή της ταινίας «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΜΩΝΙΕΣ» παρουσία της Σεναριογράφου και Σκηνοθέτη της Βραβευμένης Ταινίας κ. Ασημίνας Προέδρου.

Ο Δήμος Αργοστολίου προσκάλεσε την Δημιουργό της πολυσυζητημένης Ταινίας με αφορμή την Κινηματογραφική προβολή της, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο. 

Οι Σινεφίλ, θα έχουν την ευκαιρία, ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 21:00 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, στο Θέατρο «Ο Κέφαλος», να παρακολουθήσουν την Ελληνική Ταινία, που απέσπασε έξι βραβεία στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το Πρώτο βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ της Γκόα στην Ινδία.

Μετά την προβολή, η Σκηνοθέτης θα δεχτεί ερωτήσεις σε μία ανοιχτή συζήτηση για την ταινία.

                          

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.