Κοινωνία

Ο Δήμος Ληξουρίου στηρίζει τις δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

273views

Ο Δήμος Ληξουρίου στηρίζει τις δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Πραγματοποιήθηκε  στις 17 Μαΐου 2022, ημέρα Τρίτη, με επιτυχία η εθελοντική δράση πάνω στο πρόγραμμα « Όλοι Μαζί  Μπορούμε » με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού Κατερίνα Παν. Μοσχοπούλου και του Β΄ Δημοτικού Ληξουρίου στην παραλία του Λιβαδίου Παλικής.

          Ο Δήμος Ληξουρίου  συμμετείχε και στήριξε  τη δράση δυναμικά με τους αντιδημάρχους Πολιτισμού – Παιδείας και Καθαριότητας,  Γεράσιμο Γαλανό και  Χρήστο Βολτέρα, οργανώνοντας στη λεπτομέρεια την κάθε ανάγκη.

          Επίσης, τη συμμετοχή τους  και τη στήριξή τους έδωσαν  τρεις εκπρόσωποι του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, όπου βοήθησαν  και κατεύθυναν τον εθελοντικό καθαρισμό. Το συναχθέν υλικό επί τω πλείστω  ήταν πλαστικό διαφόρων  μορφών  και μαζεύτηκε σε σακούλες  απορριμμάτων  για τον χώρο επεξεργασίας του.

          Αυτή η διοργάνωση καλύφθηκε  δημοσιογραφικά από το Σκάι, όπου στηρίζει αυτές τις ενέργειες κοινωνικής ανάπτυξης και αειφορίας, με οφειλόμενες ευχαριστίες  στην Άνθεια  Κώτση και στον Γεώργιο Αντωνέλλο για τη βοήθειά τους.

Ευχαριστίες ανήκουν και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την ενεργή  και πολύτιμη συνδρομή τους.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.