Πολιτική

Ο Δήμος Ληξουρίου ενημερώνει ότι δεν επιτρέπεται η εναπόθεση  ογκωδών αντικειμένων σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους

314views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους Δημότες  ότι δεν επιτρέπεται η εναπόθεση  ογκωδών αντικειμένων όπως παλιά έπιπλα, άχρηστες οικιακές συσκευές , υπολείμματα καθαρισμών κήπων (κλαδιά –χόρτα) στα πεζοδρόμια , στους κοινόχρηστους χώρους και δίπλα στους κάδους απορριμμάτων.

Όσοι έχουν τέτοια απορρίμματα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα με την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλ. (26710-91018) και να πληροφορούνται την ημέρα αποκομιδής από τα οχήματα του Δήμου , έτσι ώστε η απομάκρυνση τους να γίνεται έγκαιρα χωρίς αυτά να γίνονται εστίες μόλυνσης και αιτία πρόκλησης πυρκαγιών.

Τα δε μπάζα από διάφορες οικοδομικές εργασίες παρακαλούνται οι δημότες να τα πηγαίνουν οι ίδιοι ή οι εργολάβοι των εργασιών στην αδειοδοτημένη  δομή ανακύκλωσης στα Χαβδάτα.

 

 

 

Ο  ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΒΟΛΤΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.