Κοινωνία

Ο Δήμος Αργοστολίου συγκεντρώνει σχολικά είδη

119views

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου 2022-2023, ανακοινώνει ότι συγκεντρώνει σχολικά είδη (π.χ. σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, τετράδια κ.α.), καινούρια ή μεταχειρισμένα (σε καλή κατάσταση), με σκοπό να διατεθούν σε μαθητές/-τριες οικογενειών του Δήμου μας, οι οποίοι χρήζουν υποστήριξης.

Όσοι θα ήθελαν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών μπορούν να απευθυνθούν από την Παρασκευή 26 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στα γραφεία των δύο υπηρεσιών: Σουηδίας 11 (πλησίον Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας), από τις 8.00 έως τις 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 26710 22506 (Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας: Παρασκευή Σολωμού) και 26710 22395 (Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά: Σπυριδούλα Βαμβακά).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γ. ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.