Πολιτική

Ο Δήμος Αργοστολίου στην δεξίωση για την Εθνική ημέρα της Ταϊλάνδης

66views

Ο Δήμος Αργοστολίου στην δεξίωση για την Εθνική ημέρα της Ταϊλάνδης .

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε την 1η Δεκεμβρίου 2022,η εθνική ημέρα της Ταϊλάνδης, επέτειος γενεθλίων του Βασιλέως της χώρας τους, Μεγαλειότατου  Bhumibol Adulyadej  και ημέρα του πατέρα της Ταϊλάνδης, σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου King George στην Αθήνα.

Μετά από πρόσκληση της πρεσβείας της Ταϊλάνδης, στην δεξίωση παραβρέθηκε ο  κ. Διονύσης Φωκάς, σύμβουλος του Δημάρχου Αργοστολίου σε θέματα πολιτισμού. Την δεξίωση, τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί, διπλωματικοί εκπρόσωποι και προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου.

 Ειδική αναφορά έγινε στον  Κωνσταντίνο Γεράκη πρωτοσύμβουλο του βασιλιά Ναράι της Ayutthaya  και στην Κεφαλονιά, η οποία  μπορεί να αποτελέσει σημαντικό συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ταϊλάνδη.

Από το Τμήμα Πολιτισμού

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.