Πολιτική

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, συναντήθηκε με τον κ. Αντώνιο Θεοχάρη, Αντυπύραρχο, Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

55views

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον κ. Αντώνιο Θεοχάρη, Αντυπύραρχο, Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου.

Ο Δήμαρχος, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του στη ΠΥ Αργοστολίου, βράβευσε τον κ. Θεοχάρη, για τη συνολική του προσφορά και τον ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει, οι ικανότητες του προσωπικού της, αλλά και η άψογη συνεργασία της  με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, σε όλα τα συμβάντα που έχει κληθεί να συνεισφέρει.  

Στον κ. Θεοχάρη δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και πολλές ευχές για καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του στο Πυροσβεστικό Σώμα. 

Από το Γραφείο Δημάρχου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.