Αθλητισμός

Ο Γεράσιμος Λιγνός συμμετείχε στο Παγκόσμιο κύπελλο Παρατριάθλου στην Γαλλία

417views

Στις 11 και 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο κύπελλο Παρατριάθλου (WORLD TRIATHLON PARA CUP) στη Μπεζανσόν της Γαλλίας. Στη διοργάνωση, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας Λιγνός Γεράσιμος και Σουβατζόγλου Γρηγόριος (guide) παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας την 4η θέση ανάμεσα σε 13 αντιπάλους, ενώ από την αρχή, από το σκέλος της κολύμβησης κατάφεραν να μπουν στη πρώτη τριάδα της διοργάνωσης μένοντας μια θέση πίσω από τον Αμερικανό αθλητή Κρέιβενς κατά τη διάρκεια του ποδηλάτου και κατάφεραν να τερματίσουν μία θέση μπροστά από τον 6ο Παραολυμπιονίκη του Τόκιο, τον Γάλλο Αντουάν Πέρελ.

Οι χρόνοι των αθλητών είναι oι ακόλουθοι:

Κολύμβηση: 750 m 10.20΄
Ποδήλατο: 22.4 km 31.36 ΄
Τρέξιμο: 3km 20.32΄
Συνολικός χρόνος αθλητών: 1.05.07΄.

Ο Σύλλογος θέλει να συγχαρεί τους αθλητές και τον προπονητή τους κο. Σπυριδαντωνάκη Νικόλαο για την επιτυχία τους και για την προσπάθεια τους όλο αυτό το διάστημα.
Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι βρίσκονται σε εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.