Πολιτική

Ο βουλευτής Παναγής Καππατος στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣΚΙ και των Δημοτικών Υπαλλήλων

155views

Οι παραδόσεις ενώνουν τους ανθρώπους!

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο που μου δόθηκε η δυνατότητα να βρίσκομαι με χαρά κοντά στους συμπολίτες μας, στις εκδηλώσεις του τόπου μας.

Το Σάββατο καλεσμένος από τον πρόεδρο των δημοτικών υπαλλήλων κ. Παναγή Βλάχο στην κοπή της πίτας των υπαλλήλων στο εργατικό κέντρο στο #Αργοστόλι

Έπειτα στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου από την #ΕΠΣΚΙ Με 44 χρόνια ζωής και χάρη στην ηγεσία του προέδρου Θέμη Βαλσαμή και τη δυναμική που προσδίδουν οι αθλητές, η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού μας αποτελεί ζωντανό κύτταρο της αθλητικής ζωής του τόπου μας. Πολλά συγχαρητήρια στους διακριθέντες!

Την Κυριακή το πρωί στην ενορία στα #Βαλσαμάτα, μετά την Θεία Λειτουργία παρευρέθηκα στο κελί στο εκκλησίας, όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Δημήτριος και πρωταγωνιστές παιδιά όλων των ηλικιών, ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα του νέου έτους με τις ευχές όλων μας για υγεία και ευημερία.

#Παναγής_Καππάτος
#Κεφαλονιά
#Ιθάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.