ΠολιτικήΤουρισμός

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος στην Τουριστική Επιτροπή

168views

Με ιδιαίτερη χαρά αποκρίθηκα χθες στην πρόσκληση της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου και του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο, η οποία συνιστά μια σπουδαία πρωτοβουλία για την προώθηση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Ακούσαμε με προσοχή τις παρουσιάσεις, συζητήσαμε και συμβάλλαμε με ιδέες και προτάσεις που θα οδηγήσουν σε πρακτικές λύσεις για την ενίσχυση του τουρισμού μας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση του πολιτιστικού μας πλούτου.

‼️Ο τουρισμός αποτελεί κλάδο που συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ευημερία των νησιών μας, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται και η έρευνα που ανατέθηκε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας από τον Δήμο Αργοστολίου, η οποία αποτελεί σημαντικότατο εργαλείο για τη διαμόρφωση πολιτικών και πρακτικών που θα ενισχύσουν την τουριστική βιωσιμότητα στα νησιά μας.

Υποστήριξα τη συγκεκριμένη συνεργασία, καθώς με τη σωστή προσέγγιση μπορούμε να διασφαλίσουμε έναν τουρισμό που είναι όχι μόνο επιτυχής σήμερα, αλλά και βιώσιμος για τις επόμενες γενιές.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τη σπουδαία δουλειά.

#Παναγής_Καππάτος
#Kefalonia_island

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.