Πολιτική

Ο βουλευτής και μέλος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος στην Κεφαλονιά

99views

Την Κεφαλονιά θα επισκεφτεί το Σάββατο 2,  την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4  Μάρτη  το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος.

Το Σάββατο 2 Μάρτη  στις 11.00 το πρωί θα έχει συνάντηση με φορείς από το χώρο της υγείας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ( Αντώνη Τρίτση 119).

 

Το Σάββατο στις 7.00μμ στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου στο Ληξούρι θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα

«Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε»

 

Την Κυριακή 3  Μάρτη  στις 11.00πμ θα συζητήσει με τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Ληξουρίου στο καφέ «Άνεμος» για τα ζητήματα των υδάτινων πόρων.

Την Κυριακή 3  Μάρτη  στις 7.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αγίας Ευφημίας  θα συζητήσει με τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Σάμης για τα ζητήματα των υδάτινων πόρων.

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη το πρωί θα περιοδεύσει  στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.