Πολιτική

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Π. Τραυλός, παραβρέθηκε στη συναυλία του Σαράντη Αλιβιζάτου και στον Τηλεμάχειο Αγώνα δρόμου

123views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

                                                                                               Αργοστόλι, 06.09.2022

                                                                                                        Αρ. Δελτίου: 78

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Π. Τραυλός, παρευρέθηκε σε δύο αξιόλογες εκδηλώσεις, μία πολιτιστικού και μία αθλητικού ενδιαφέροντος, οι οποίες τελέστηκαν με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Αργοστολίου.

 

Πρόκειται για:

-τη συναυλία προς τιμήν του καταξιωμένου συντοπίτη μας στιχουργού Σαράντη Αλιβιζάτου, ο οποίος έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, γράφοντας τη δική του ιστορία στο μουσικό στερέωμα.

-και τον 28ο «Τηλεμάχειο» αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε στη Σκάλα, έχοντας γίνει πια θεσμός για μικρούς και μεγάλους που αγαπούν να συνδυάζουν τον αθλητισμό με την απόλαυση που προσφέρει το φυσικό κάλος της εν λόγω διαδρομής.

 

Η  Π.Ε  Κεφαλληνίας και  Ιθάκης  με πίστη στην αξία του αθλητισμού και του πολιτισμού συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετικού επιπέδου εκδηλώσεις στους πολίτες των νησιών μας.

 

 

                                   Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.