Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε ο «2ος OPEN Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας AΡΓΟΣΤΟΛΙ» για σκάφη Optimist και ILCA 4

104views

Έληξε την Κυριακή 18/9/2022, ο «2ος OPEN Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας AΡΓΟΣΤΟΛΙ» για σκάφη Optimist και ILCA 4.

Στον Αγώνα συμμετείχαν 5 Αθλητές & Αθλήτριες στα ILCA 4 (14-18 χρονών) και 16 Αθλητές & Αθλήτριες στα Optimist (7-13 χρονών), από τους Ομίλους Ν.Ο.Κ.Ι., Ν.Ο.Λ. και Ν.Ι.Ο.Π.

Το Σάββατο έγιναν 4 Ιστιοδρομίες ανά κατηγορία με ιδανικές συνθήκες καθώς η ταχύτητα του ανέμου ήταν σταθερή μεταξύ 8 και 11 κόμβων (2-3 Μποφόρ) και η κατεύθυνση του ήταν επίσης σταθερή. Υπό αυτές τις συνθήκες τα παιδιά το χάρηκαν με την καρδιά τους. Δυστυχώς την Κυριακή δεν πραγματοποιήθηκαν αγώνες λόγω ισχυρών ανέμων.

Τις απονομές των Επάθλων έκαναν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αργοστολίου κ. Βαλλιανάτος Ν., ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αργοστολίου κ. Αλυσανδράτος Θ. και ο Γ.Γραμματέας του Ν.Ο.Κ.Ι. κ. Μαρκέτος Γ.

Ευχαριστούμε το Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο για την άριστη συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ – Κατάστημα Σούπερ Μάρκετ, Αργοστόλι

Ionion Pelagos Lines

Συγχαρητήρια στους Αθλητές και τις Αθλήτριες, στους προπονητές και προπονήτριές τους όλων των Ομίλων που πήραν μέρος στους αγώνες, καθώς σε όλα τα μέλη του ΝΟΚΙ που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των Αγώνων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.