Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε ο Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου με σημαντική επιτυχία

496views

Ολοκληρώθηκε ο Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου με σημαντική επιτυχία, δεδομένων των συνθηκών, καθώς οι 135 δρομείς και τα 50 περίπου παιδάκια μεσούσης της βροχής θεωρούνται αξιόμαχο ποσοστό.
Ο αγώνας φέτος διεξήχθη απόγευμα καθώς το πρωί έλαβε χώρα η κινητοποίηση της εργατικής πρωτομαγιάς και οι δυο δράσεις όφειλαν να συνδυασθούν απρόσκοπτα.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε:
Τον Δήμο Αργοστολίου για την διάθεση των ηχητικών και του εξοπλισμού των τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία
Την Αστυνομική Δ/νση Κεφαλληνίας τον κο Ιωάννη Μπούμη αλλά και τον Διοικητή της Τροχαίας κο Στάθη Θανάση που ανταποκριθήκαν με αμεσότητα ευθύνη και απόλυτη αποτελεσματικότητα στις ρυθμίσεις της κυκλοφορίας.
Τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ (κο Μιχαλάτο) για την κάλυψη της δαπάνης των επάθλων του αγώνα και που παγίως στηρίζει τον θεσμό.
Το Κληροδότημα Παναγή Βαλλιάνου (κα.Ιλαριανή Τζανετάτου) για την κάλυψη των εξόδων σήμανσης, των μεταφορικών, των στεφανιών και των μπαλονιών με Ίλιον και που πάντα συνεισφέρει ανεπιφύλακτα στον σκοπό μας.
Την αντιπροσωπία του κ.Φωκά στην Λακύθρα για την διάθεση των νερών.
Την S4S security (κο Δ.Σταθάτο) για την διάθεση 10 ατόμων για την οδική ασφάλεια και επίβλεψη .
Τον DJ Πολυχρόνη Πολίτση για την εξαιρετική του παρουσία που διάνθισε με νότες ρετρό και αναζωογονητικούς νοσταλγικούς ρυθμούς το αγωνιστικό μας γεγονός.
Το ΙNSIDE BAR και τον Σπύρο Αδιλίνη για την προσφορά δώρου στην πολυπληθέστερη συμμετοχή.
Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ( κο Σταύρο Τραυλό) για τη διάθεση του χώρου φύλαξης του ιματισμού των αθλητών καθώς και την συνδρομή της στις γραφειοκρατικές διευθετήσεις.
Τον Νικηφόρο Κουλουμπή και την ομάδα των συνεργατών του για την κάλυψη των θέσεων υδροδοσίας και γραμματειακής υποστήριξης.
Την Βίκυ Σίμου, την Χαρά Μεταξά, τον Διονύση Μεταξά για την συνεισφορά τους στα διαδικαστικά.
Όλους όσους αφανώς, συνέδραμαν σε διάφορες θέσεις, όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που ανέδειξαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον, εκτενή, πραγματικά εντυπωσιακά αφιερώματα και μοναδικό φωτογραφικό υλικό το θεσμό και παρευρέθηκαν, μαζικά υπό αντίξοες συνθήκες στην πλατεία μέσω των εκπροσώπων τους.
Τον Σάκη Βούτο για την παρουσίαση της διοργάνωσης.
Τον Μάκη και τον Γρηγόρη τους ήρωες του Δήμου που παρέμειναν στις επάλξεις αγόγγυστα.Επίσης την γατρό του Αγώνα Στσμω Θεοτοκάτου που ήταν εκεί απο τις 5 για να μεριμνήσει για περίπτωση ατυχήματος.
Όσους ήρθαν μεμονωμένα και ομαδικά να συμμετάσχουν στα δρώμενα.
Διευκρινίζουμε ότι μετά από προσεκτική διερεύνηση των τερματισμών στην 3η θέση της Γενικής Κατατάξεως βρίσκεται ο αθλητής Κων/νος Λούγκου όπως κι ανακοινώθηκε εξαρχής ενώ ο Αναστάσιος Κωσταντάτος έλαβε την 4η θέση.
Του χρόνου θα επανέλθουμε δυναμικά την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου το πρωί όπως πάντα με όλες τις παροχές του αγώνα καθώς και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Για να μην ξεχνούμε….η ιδέα και η υλοποίηση του αγώνα αυτού, συνιστά πρωτοβουλία και μεράκι μιας μικρής ομάδας, τριών ανθρώπων και πολλών εθελοντών -τους οποίους και υπερευχαριστούμε- και η μόνη ικανοποίηση και απολαβή μας, είναι η δική σας παρουσία, η ικανοποίηση και το χαμόγελό σας.

Με εκτίμηση εκ της οργανωτικής επιτροπής

Σαμόλη Ευαγγελία- Φώκας Διονύσιος-Φωκά Αικατερίνη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.