Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η αξιολόγηση των αθλητών του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού στην Παιανία

523views

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η αξιολόγηση των αθλητών του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού στην Παιανία. Τα παιδιά που συμμετείχαν από την Κεφαλλονιά πήγαν πολύ καλά στα δοκιμαστικά και αυτο δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται από τα παιδιά κυρίως σε συνεργασία με τους προπονητές της Ακαδημίας Παναθηναϊκου Κεφαλονιάς.

Κάθε χρόνο από τα τουρνουά και διάφορες άλλες δραστηριότητες επιλέγονται από το επιτελείο του Παναθηναϊκου παιδιά από την Κεφαλλονιά. Επίσης τα παιδιά συνόδευαν τους παίκτες του Παναθηναϊκου στην σέντρα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια παρακολούθησαν το ματς.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στα παιδιά της Κεφαλλονιάς και της Ακαδημίας Παναθηναϊκου Κεφαλονιάς επίσης και καλή αγωνιστική χρονιά. Πολύ σύντομα θα μας επισκεφθούν από το επιτελείο του Παναθηναϊκου και στην Κεφαλλονιά για δράσεις όλο το διάστημα του χειμώνα και της άνοιξης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.