Ελλάδα-Διεθνή

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την οπαδική βία: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις

60views
Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι του Σάββατου ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη βία στα γήπεδα με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη για τα σοβαρά φαινόμενα οπαδικής βίας, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε εντολή από τον πρωθυπουργό να μην υπάρξει καμία διαρροή μέχρι την Δευτέρα οπότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Παρόλα αυτά δύο από τις εισηγήσεις που τέθηκαν επί τάπητος ήταν η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛΑΣ στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, αλλά και η διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Σημειώνεται πως πριν την έναρξη της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιόγραφου στο ΣΚΑΙ για το εάν θα πρέπει «να περιμένουμε δραστικά μέτρα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως θα πρέπει «να περιμένουμε πάντοτε μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό – και νομίζω έχει δώσει δείγματα γραφής σε πολλές περιπτώσεις κρίσεων και δύσκολων καταστάσεων – που δεν μασάει τα λόγια του και εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες».

ΠΗΓΗ https://www.dnews.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.