Μουσική & Χορός

Οι Kings ξεσήκωσαν την πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι

178views

Με επιτυχία επανήλθε η “Λευκή Νύχτα” μετά από πολύ καιρό που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ο Δήμος Αργοστολίου σε συνεργασία τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο Αργοστόλι.

Αρκετός κόσμος κυρίως νεολαία αλλά και γονείς με παιδιά βρέθηκαν στην πλατεία Καμπάνας για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί και παράλληλα να κάνουν τις αγορές τους στα τοπικά μαγαζιά τα οποία παρέμειναν ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων με δελεαστικές προσφορές και εκπτώσεις σε μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς ενόψη Πρωτοχρονιάς. Η βραδιά ξεκίνησε με την Athena,  που την είχαμε γνωρίσει λίγες μέρες πριν Χριστούγεννα στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Βαλλιάνου, η οποία ζέστανε με την παρουσία της την ατμόσφαιρα δίνοντας το ρυθμό για το τι θα ακολουθούσε.

Η συνέχεια ακόμα πιο “καυτή” με την είσοδο του δημοφιλούς συγκροτήματος Kings επί της σκηνής να ξεσηκώνουν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως το “Madame” σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό ανεβάζοντας την διασκέδαση στα ύψη.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο Αντιήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σπύρος Λουκάκης και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κουμαριώτης.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.