ΚοινωνίαΠολιτική

Οι δράσεις του Δήμου Ληξουρίου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

179views

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος ο Δήμος Ληξουρίου συνδιοργανώνει και συμμετέχει σε μια σειρά δράσεων , συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 11:00 πμ συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο που διοργανώνει το Α’ Δημοτικό σχολείο Ληξουρίου (μαθητές , γονείς , δάσκαλοι) με σκοπό την υποστήριξη του έργου του συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων ενώ ταυτόχρονα περνάμε το μήνυμα για χρήση στις μετακινήσεις μας φιλικών προς το περιβάλλον μέσων μεταφοράς.

Η εκκίνηση θα γίνει από το παλαιό Α’ Δημοτικό σχολείο και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία όπου και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου ώρα 08:30 πμ με τη συμμετοχή μαθητών , γονέων και εκπαιδευτικών του Β’ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου το Τμήμα Καθαριότητας και Περιβάλλοντος  διοργανώνει καθαρισμό και δεντροφύτευση στην περιοχή Λεγατάτα – Αγίος Σπυρίδωνας.

Σε μια εποχή που βιώνουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ας κάνουμε όλοι μας τρόπο ζωής την προστασία του περιβάλλοντος και ας γίνει καθημερινή μας συνήθεια!!

 

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.