ΑθλητισμόςΠολιτική

«Οι αθλητικές εκδηλώσεις την Πρωτομαγιά στην Κεφαλονιά»

556views

«Οι αθλητικές εκδηλώσεις την Πρωτομαγιά στην Κεφαλονιά»

 

Σε δύο εξαιρετικές αθλητικές εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης την Κυριακή 1η Μαΐου 2022.

Η πρώτη διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του νέου Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κεφαλονιάς στα Θέματα Πυλάρου.

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία ο Ανδρέας Παπαδάτος (Πρόεδρος Συλλόγου) με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει ένα σύγχρονο σκοπευτήριο που φιλοξένησε το κύπελλο Επτανήσων με συμμετοχή αθλητών από όλη τη χώρα. Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου και είχε μεγάλη επιτυχία. Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο κος Σπανός Δημήτριος, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, καλωσόρισαν στο νησί τους αθλητές και αφού συνεχάρησαν τους διοργανωτές, βράβευσαν τους επιτυχόντες του διαγωνισμού.

Η δεύτερη καθιερωμένη πλέον εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης ήταν ο 10ος  Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών.

 

Παρά τις καιρικές συνθήκες, η εκδήλωση κύλησε ομαλά και με επιτυχία, αφού κίνητρο των αθλητών  ήταν η Ειρήνη. Ο Αντιπεριφερειάρχης στο τέλος βράβευσε τους συμμετέχοντες και ευχαρίστησε όλους τους διοργανωτές και εθελοντές που συνέβαλαν στην υλοποίηση του αγώνα.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.