Πολιτική

“Ξηλώνεται το πουλόβερ του Μιχαλάτου”; Μέχρι κι ο ευεργετημένος Σαμούρης “τον γράφει” κανονικά και ψηφίζει κόντρα του!!

383views

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.. Όλοι ξέρουν πως αν ο Σαμούρης υπάρχει ακόμα στην τοπική πολιτική σκηνή οφείλεται στο ότι ο Μιχαλάτος στην αγωνία του να φτιάξει πλειοψηφικό ρεύμα μάζεψε και κάτι “τελειωμένους” του παλιού τοπικού ΠΑΣΟΚ ενας εκ των οποίων ήταν κι ο Σπύρος Σαμουρης.

Μην ξεχνάμε ότι από το 2011 έως το 2019 ο Σαμούρης ήταν ένας σχεδόν ξεχασμένος , χωρίς ρόλο, κι απλά περιφερόταν στις καφετέριες κι έβριζε την τότε δημοτική αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς λόγω της πίκρας του και κανείς δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά . Με το να τον μαζέψει όμως ο Μιχαλάτος ξανά σε μια μεγάλη παράταξη τον επανέφερε στην πολιτική ζωή και μάλιστα του έδωσε και το αξίωμα του αντιδημάρχου στην πορεία όσο κι αν τον έχει μόνο για τα σκουπίδια, τα χόρτα κ.λ.π.

Κι όμως ο Σαμουρης, ως κλασσικός αχάριστος, δεν τα έχει εκτιμήσει όλα αυτά και τώρα που ο Μιχαλάτος “είναι στα κάτω του “, λόγω που πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, βρήκε ευκαιρία και του “κουνιέται “, ψηφίζει κόντρα του στις Επιτροπές του Δήμου Αργοστολίου, προφανώς για να πείσει τον Μιχαλάτο να του δωσει σημαντικότερο αξίωμα και να αποτινάξει από πάνω το στίγμα του “παιδιού για τα θελήματα “. Τελευταίο κρούσμα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για την διάθεση των κοινόχρηστων χώρων στην Πλατεία Βαλλιάνου όπου ο Σαμούρης δεν ψήφισε την εισήγηση του Μιχαλάτου !

Κι εμείς το πιστεύουμε ότι “ξηλώνεται το πουλόβερ” του ολιγάρχη Δημάρχου τόσο πολύ ώστε να του κάνει το κάργα ακόμα κι ο Σαμούρης δεν το περιμέναμε….

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.