Πολιτική

“Ξετινάζει” τον ολιγάρχη Δήμαρχο ο “Ημερήσιος”με τίτλο “Άνθρακες ο …θησαυρός του Θεόφιλου”

383views

“Ξειτνάζει” για μία φορά ακόμα τον ιλιγάρχη Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο ο “Ημερήσιος” καθώς με μία καυτή δημοσιογραφική παρέμβασή του αποκαλύπτει τα “έργα και τις ημέρες” του συστήματος που έχει εγκαθιδρυθεί στο Δήμο Αργοστολίου.

Ας δούμε όμως τι γράφει ο “Ημερήσιος”

Πλησιάζοντας στη λήξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου διαπιστώνουμε πως ο θησαυρός ήταν άνθρακας. Και μάλιστα άφησε πολλή μαυρίλα στο νησί.

Μια δημοτική αρχή που έδωσε γη και ύδωρ για τα δικά της παιδιά και τα συμφέροντά της. Ένας δήμαρχος που αρκέστηκε στο μοίρασμα ευθυνών σε οποιονδήποτε άλλον εκτός του εαυτού του. Αντιδήμαρχοι που περιφέρονταν ως άλλοι Γκόρτσοι στις αγορές και στις πλατείες για να κάνουν θόρυβο με τις κενές φωνές τους. Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Μιχαλάτου που έθεσαν εαυτούς στην υπηρεσία του αρχηγού τους με κάθε κόστος.

Ένας δήμαρχος ο οποίος μπέρδεψε τις υποσχέσεις με το ψέμα. Υποσχέθηκε στους πολίτες ανοιχτές τις πόρτες του Δημαρχείου. Όχι μόνο τις έκλεισε ερμητικά μαζί με τα τηλέφωνα του, αλλά γραμματείς και Φαρισαίοι ανέλαβαν τον ρόλο του δέκτη παραπόνων χωρίς κανέναν θεσμικό ή άλλο ρόλο. Ένας δήμαρχος άφαντος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Πάντα όμως κορδωμένος σε όποια πανήγυρη και εκδήλωση πραγματοποιείται. Οι φωτογραφίσεις του δημάρχου και της κουστωδίας του θα γραφτούν στην ιστορία του τόπου, αφού μόνο σε αυτές μπορούν να τον απολαύσουν οι πολίτες. Ένας δήμαρχος ο οποίος χρησιμοποιεί φθηνά λαϊκιστικά τεχνάσματα και παλιομοδίτικους επικοινωνιακούς τρόπους. Μεταξύ γίδας βραστής και εκθέσεων ζωγραφικής, πανηγυριών και παρουσιάσεων εξειδικευμένων βιβλίων, ο δήμαρχος ρίχνει και μια φωτογράφιση φωτογραφίζεται για να εμπλουτίσει το πλούσιο βιογραφικό του!

Ένας δήμαρχος ο οποίος κρατάει σε ομηρία ολόκληρες γειτονιές χωρίς να προστατεύει την δημοτική περιουσία, δεν μπορεί να ομιλεί για έργα αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής. Ένας δήμαρχος που προεκλογικά μιλούσε για ανοιχτό διάλογο με τα ΜΜΕ και τους πολίτες και σήμερα μόνο τα δικά του μέσα έχουν τη χαρά να προωθούν τις ιδέες του. Ένας δήμαρχος που συγκαλεί έκτακτα δημοτικά συμβούλια για να επιμερίσει ευθύνες, να εκθέσει πολίτες και να υποκριθεί διάλογο, ενώ το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο…

Πριν το τέλος λοιπόν αυτής της μαύρης τετραετίας που αλλοίωσε το νησί , οι πολίτες ας δουν την αλήθεια, τα γεγονότα, την απραξία, την υποκρισία και την σημαδεμένη τράπουλα. Ας αποφασίσουν τι είδους νησί και καθημερινότητα επιθυμούν για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Οι καρικατούρες και οι χαρισματικοί ηγέτες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί από την πολιτική ζωή.

ΠΗΓΗ https://kefalonianmantata.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.