ΚοινωνίαΠολιτισμός

Ξεπέρασε κάθε επιτυχία η 2η καλοκαιρινή έκθεση ζωγραφικής της Νατάσα Μεταξά στον Πόρο Κεφαλονιάς! 

178views
Ξεπέρασε κάθε επιτυχία η 2η καλοκαιρινή έκθεση ζωγραφικής της Νατάσα Μεταξά στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Με τη συμμετοχή πολύ μεγαλύτερου αριθμού μαθητών ζωγραφικής, από μεγαλύτερη διασπορά χωρών και παρουσία μεγαλύτερου αριθμού φιλότεχνων καλεσμένων πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο η 2η Έκθεση Ζωγραφικής της Νατάσα Μεταξά στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Οι νέες τελειόφοιτοι της σπουδαίας διεθνής εμβέλειας σχολής MetaxArt της καταξιωμένης ζωγράφου Νατάσα Μεταξά που έλαβαν με τιμή και χαρά τα διπλώματα τους για τον κύκλο (25/8 με 3/9) είναι οι εξής: Catherine Cerf από την Γαλλία, Picar Pinillos από την Ισπανία, Harumi Tso από την Ιαπωνία, Bianca Brauer από την Ολλανδία, Tyler Grills από το Ηνωμένο Βασίλειο, Kamjet Grewal από τον Καναδά και οι Κεφαλονίτισσες Δέσποινα Γιαννοπούλου και Φραντζέσκα Καμπίτση!
Τα πολύ υψηλών προδιαγραφών μαθήματα ζωγραφικής της σχολής MetaxArt γίνονται εξ ολοκλήρου στην Κεφαλονιά μας και αποτελούν τιμή και καμάρι για τον Πόρο που η έδρα της προτιμήθηκε από την διεθνής τάξεως καθηγήτρια και καλλιτέχνη ζωγραφικής Νατάσα Μεταξά να βρίσκεται εδώ προσελκύοντας υψηλών προδιαγραφών επισκεπτών από όλες τις γωνιές του κόσμου!
Τέλος, όπως μου εκμυστηρεύτηκε η Νατάσα Μεταξά ο επόμενος κύκλος μαθημάτων ζωγραφικής της, με προτίμηση και ειδική μεταχείριση για τους Κεφαλονίτες μαθητές, θα αρχίσει στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2022!
Τα θερμά συγχαρητήρια μας στις νέες διπλωματούχες και καλά μαθήματα σ’ όλους τους μελλοντικούς καλλιτέχνες ζωγραφικής!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.