ΚοινωνίαΠολιτική

Ξεκινούν τα μαθητικά φεστιβάλ της ΚΝΕ-Σήμερα Σάββατο στο Αργοστόλι

226views

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ

Αύριο στάση στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς

Στην πλατεία του Αργοστολίου έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς θα κάνει στάση αύριο Σάββατο με έναρξη στις 7 μ.μ. το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Μέλη και φίλοι της ΚΝΕ ετοιμάζονται ώστε να αντηχήσει δυνατά το σύνθημα «Στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται… ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!».

Με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, συζήτηση και κέφι το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αργοστόλι έρχεται να «αποχαιρετήσει» αγωνιστικά τη φετινή σχολική χρονιά, ανοίγοντας αυλαία στην καλοκαιρινή δραστηριότητα που έρχεται!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

  • Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Graffiti ενάντια στον πόλεμο.
  • Χαιρετισμό από μαθήτρια.
  • Παιχνίδια γνώσεων.
  • Συζήτηση με θέμα: «Οι μαθητές έχουν φωνή… βρες τη δική σου στον “Οδηγητή», με έκθεση για τις μαθητικές κινητοποιήσεις της τελευταίας χρονιάς.
  • Συναυλία από μαθητικό συγκρότημα και καραόκε.

Στην πλατεία θα υπάρχουν, επίσης, χώρος για μικρές ηλικίες, πινγκ -πονγκ και σκάκι.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.