Κοινωνία

Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής της στέγης του Μουσείου Ληξουρίου-Διαδικτυακή ομιλία την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

118views

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους χρήστες και γενικότερα τους φίλους της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής της στέγης του Μουσείου Ληξουρίου με δαπάνη του Δήμου Ληξουρίου. Αυτές τις μέρες γίνονται οι αναγκαίες μετακινήσεις/μετατοπίσεις επίπλων, βιβλιοθηκών κ.λπ. στην κεντρική αίθουσα του Μουσείου, όπου θα στηθούν σκαλωσιές. Γι’ αυτό ακριβώς δεν μπορεί να είναι προσβάσιμη η κεντρική αίθουσα στους αναγνώστες/μελετητές, στον «Υπερίωνα» και γενικότερα στο κοινό. Άλλωστε, δεν έχουμε προγραμματίσει καμιά εκδήλωση μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου. Όσοι επιθυμούν να δανειστούν βιβλία καλό είναι να προσυνεννοούνται με την υπάλληλο της Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 26710-91325.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 8.30 μ.μ.

«Ο Ιωάννης Μεταξάς και η προετοιμασία για τη Μάχη της Ελλάδος: όψεις και στοχασμοί»

Από τον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΦΑΡΑΚΛΟ

Την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 8.30 μ.μ. η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση με θέμα «Ο Ιωάννης Μεταξάς και η προετοιμασία για τη Μάχη της Ελλάδος: όψεις και στοχασμοί». Θα μιλήσει ο φιλόλογος του Πετριτσείου Λυκείου Ληξουρίου Γεράσιμος Φαρακλός, δρ Κλασικής Φιλολογίας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η Δώρα Ζαφειράτου.

Για να είναι δυνατή η παρακολούθηση της ομιλίας-συζήτησης θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος είτε να «πατήσει» το σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/85363720546?pwd=dk4xcVhsSGgyMGFQZzhyMU1ObkdnQT09

είτε να συνδεθεί στο Zoom με τα στοιχεία:

Meeting ID: 853 6372 0546

Passcode: 931178

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.