Πολιτισμός

Ξεκινάει ο Δημοτικός Κινηματογράφος με την ελληνική ταινία “Εκεί που ζούμε”

261views

Ξεκινάει ο Δημοτικός Κινηματογράφος

 

Ο Δήμος Αργοστολίου, ξεκινάει το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου με προβολές στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, με ενδιαφέρουσες ταινίες A΄ Προβολής για μικρούς και μεγάλους.

Η νέα Κινηματογραφική χρονιά θα ξεκινήσει με την προβολή της ταινίας:

 

Εκεί που Ζούμε

 

Περίληψη: Tην ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα.

O Σωτήρης Γκορίτσας επιστρέφει με μια καυστική σάτιρα της νεοελληνικής πραγματικότητας, βασισμένη στο βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη. Η μουσική της ταινίας είναι του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Διάρκεια ταινίας: 90’

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Γκορίτσας.

Παίζουν: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Στέλιος Μάινας, Μάκης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Τσάφου, Μαρία Καλλιμάνη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Τσαλίκη, Αργύρης Μπακιρτζής, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάκης Σακελλαρίου, Μαίρη Μηνά, Λένα Παπαληγούρα.

 

Ημέρες & Ώρες προβολών

Παρασκευή 2/12 : 8.30μμ

Σάββατο 3/12→ 7.00 & 9.00μμ

Κυριακή 4/12 → 6.00μμ

 

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.