Πολιτική

Ξεκάθαρη στήριξη του Μαξίμου στη Ρόδη Κράτσα -Φρένο στους αυτοαποκαλούμενους υποψηφίους

246views

Η θητεία της Ρόδης Κράτσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θεωρείται επιτυχημένη τόσο από το κυβερνών κόμμα όσο και στην περιοχή της, έχοντας αφήσει το στίγμα και το έργο και γι’ αυτό η περιφερειάρχης απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη Μαξίμου και Πειραιώς.

‘Οπως σχολιάζουν οι καλά γνωρίζοντες την γαλάζια ανθρωπογεωγραφία, διάφοροι αυτοαποκαλούμενοι υποψήφιοι που ευαγγελίζονται τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ή εποφθαλμιούν την θέση του Περιφερειάρχη φαίνεται πως δεν έχουν κανένα αληθινό έρεισμα.

Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη να επισκέπτεται σύντομα την Κέρκυρα, προετοιμάζοντας την επίσκεψή του σε συνεργασία με την περιφερειάρχη, γεγονός που επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις του κόμματος με τη Ρόδη Κράτσα και την στήριξη στο πρόσωπό της.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.