Πολιτική

Ν. Μαραβέγιας στο Ionian Channel: Ο σχηματισμός ισχυρής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι εθνική ανάγκη

153views

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Ν.Δ καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στη συνέντευξη του στην εκπομπή Επτάx7 του Ionian Channel και του Corfu Channel με τους δημοσιογράφους Βαγγέλη Καποδίστρια και Γιάννη Ρεβύθη τόνισε ότι η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας είναι αναγκαία στις  επερχόμενες εκλογές.
Η συνεργασία της Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ  φαίνεται να αποκλείεται από τον Πρόεδρο του και συνεπώς η αυτοδύναμη κυβέρνηση είναι μονόδρομος.
Υπογράμμισε επίσης ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να τοποθετηθεί στα δεξιά ή στα αριστερά αλλά απλώς ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.
Υποστήριξε πως το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη στις προηγούμενες εκλογές είναι πολύ σημαντικό και προφανώς οφείλεται στην κινητοποίηση όλων ανεξάρτητα από τη σειρά εκλογής. Σε αυτές τις εκλογές η κινητοποίηση πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη όπως γίνεται ήδη τόσο από τον Πρόεδρο όσο και από όλα τα στελέχη της  Νέας Δημοκρατίας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.