Πολιτική

Ν. Μαραβέγιας: Η στήριξη της κας Κράτσα από τη Ν.Δ και τον Κ. Μητσοτάκη αποτελεί εγγύηση για μια νέα επιτυχημένη θητεία

553views
Η αμέριστη στήριξη της υποψηφιότητας της κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη δείχνει την εκτίμηση του στην πολύπλευρη προσωπικότητα της και το σημαντικό έργο της. Παράλληλα αποτελεί εγγύηση για μια νέα επιτυχημένη θητεία της κας Κράτσα και της ομάδας των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση.
Η κα Κράτσα και οι συνεργάτες της στη διάρκεια της προηγούμενης θητείας έθεσαν τις βάσεις για την ανάπτυξη των νησιών μας και την οχύρωση τους από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Η διετής πανδημία καθυστέρησε την πρόοδο των έργων και μια νέα θητεία έιναι απαραίτητη για να προχωρήσουν και να αποδώσουν οι ώριμες πλέον παρεμβάσεις στις υποδομές και τον πολιτισμό.
Η στήριξη της κας Κράτσα στις επερχόμενες περιφεριακές εκλογές αποτελεί την σωστότερη επιλογή για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.