Πολιτική

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Το ρεύμα ως φυσικό αγαθό δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι.

187views

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Το ρεύμα ως φυσικό αγαθό δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι.

Η πλειοψηφία μισθωτών, συνταξιούχων και νοικοκυριών, βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση από τις συνεχείς ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση δίνει το ελεύθερο σε συνεργεία εργολάβων να κόψουν το ρεύμα σε ανθρώπους, που δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς αφού πολλές φορές, αυτοί ξεπερνούν ακόμα και τον μισθό ή την σύνταξή τους.

Λογαριασμούς φουσκωμένους από το ακριβότερο ρεύμα σε ολόκληρη την Ευρώπη επειδή η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να βάλει φρένο στην αισχροκέρδεια των παρόχων. Λογαριασμούς, που οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν όχι γιατί είναι ‘’τζαμπατζήδες’’ αλλά γιατί πραγματικά δεν μπορούν.

Ο κ. Μητσοτάκης αντί να λάβει ουσιαστικά μέτρα προστασίας των πολιτών και να πατάξει την αισχροκέρδεια, κοροϊδεύει τους πολίτες και προτιμά να τους αφήσει να ξεπαγιάζουν μέσα στο καταχείμωνο κι εν μέσω κακοκαιρίας.

Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο, έχει φτάσει πλέον στα όρια της και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Απαιτούμε να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός για χιλιάδες διακοπές παροχής ρεύματος γιατί το ρεύμα ως φυσικό αγαθό δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι.

Αργοστόλι 6 Φεβρουαρίου 2023

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.