Πολιτική

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Ο πολυπρόσωπος βουλευτής Παναγής Καππάτος

127views

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Ο πολυπρόσωπος βουλευτής Παναγής Καππάτος

Σε ένα ακόμα πολιτικό ατόπημα προέβη ο βουλευτής των νησιών μας Παναγής Καππάτος εκθέτοντας τον εαυτό του αλλά και τους πολίτες που εκπροσωπεί, ανεπανόρθωτα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Κεφαλονιάς κι Ιθάκης φέρεται να εκπροσωπεί την εισπρακτική εταιρεία do VALUE Greece, η οποία διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια κι αρπάζει τα σπίτια του κόσμου για ένα κομμάτι ψωμί. Ο Παναγής Καππάτος είναι δικηγόρος κι άρα μπορεί να ισχυριστεί ότι απλά ασκεί το επάγγελμα του. Ταυτόχρονα όμως εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κάτι πολύ μεγαλύτερο όπως είναι οι πολίτες των νησιών μας, στο πλευρό των οποίων θα έπρεπε να στέκεται κι όχι απέναντι τους.

Βέβαια ο Παναγής Καππάτος έχει δώσει δείγματα της πολύπλευρης προσωπικότητας του αρκετές φορές στο παρελθόν και θυμόμαστε όλοι ότι αιτήθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού για ζημιές που προκλήθηκαν από την πανδημία στο δικηγορικό του γραφείο, της τάξης των 15.000 ευρώ, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων από συμπολίτες μας επαγγελματίες που αιτήθηκαν το ίδιο κι είτε δεν αποζημιώθηκαν ποτέ είτε πήραν πολύ λιγότερα.

Πέρα από αυτά, ο Παναγής Καππάτος φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος της κυβέρνησης για όλες τις δουλειές, που αναλαμβάνει ‘’την λάντζα’’ όταν όλοι οι άλλοι αρνούνται για δεοντολογικούς λόγους.

Κατά συνέπεια, θα είναι ο βουλευτής που θα εισηγηθεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο Γεραπετρίτη για τις υποκλοπές επειδή όλοι οι άλλοι βουλευτές της κυβέρνησης αρνήθηκαν να το κάνουν, κρατώντας επιφυλακτική στάση μετά τις σφοδρές αντιδράσεις όχι μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Κι αυτό, γιατί το σχέδιο νόμου για τις παρακολουθήσεις αποτελεί ταφόπλακα στην προσπάθεια διαλεύκανσης κι επιβεβαιώνει πανηγυρικά την ενοχή Μητσοτάκη, που προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του με όρους μαφίας.

Δυστυχώς για τα νησιά μας έχουμε έναν βουλευτή, ο οποίος υπερασπίζεται ανώνυμες εταιρείες που αρπάζουν τα σπίτια του κόσμου, που ζητάει αποζημιώσεις στερώντας τις από άλλους που ίσως τις είχαν πραγματική ανάγκη και που τέλος, νοιώθει υπερήφανος όταν εισηγείται αντιδημοκρατικά κι αντιδεοντολογικά νομοσχέδια, αδιαφορώντας αν με αυτόν τον τρόπο υπηρετεί πραγματικά το αξίωμα του βουλευτού – εκπροσώπου των Θιακοκεφαλονιτών.

Αργοστόλι 25 Νοεμβρίου 2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.