Πολιτική

Νικόλας Φαραντούρης: Ευημερία για ΟΛΟΥΣ, όχι για μερικούς

240views
Αγαπημένοι/-ες μου συμπατριώτες & συμπατριώτισσες,
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στις τελευταίες εκλογές και τα θερμά σας λόγια αγάπης και στήριξης όλο αυτό το διάστημα. Όπου κι αν ανήκει ο καθένας κι η καθεμιά, όσες επιφυλάξεις ή αντιρρήσεις ή πολιτικές διαφορές κι αν έχετε, σας καλώ να μας στηρίξετε και στις 25 Ιούνη με την εμποστοσύνη και τη ψήφο σας.
Τόσο για τήν Κεφαλονιά & Ιθάκη, όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα, το ερώτημα είναι εάν θέλουμε ευημερία και ανάπτηξη για μερικούς ή για ΟΛΟΥΣ. Το δικό μας μήνυμα ήταν πάντα συμπεριληπτικό. Έχουμε αποδείξει υπό τις χειρότερες συνθήκες ότι μπορούμε να κρατήσουμε την κοινωνία και την οικονομία μας όρθια. Σήμερα προέχει ΟΛΟΙ να μπορούν να ευημερούν χωρίς ελεημοσύνες και προεκλογικές υποσχέσεις. Με αξιοπρεπές δημόσιο σύστημα υγείας, με σύγχρονα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια, με χαμηλές τιμές ρεύματος, με κράτος δικαίου, με προστασία της μικροϊδιοκτησίας, της εργασίας, της μητρότητας.
Ευημερία και ανάπτυξη για ΟΛΟΥΣ, όχι για μερικούς! Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα της Κυριακής απ’ την Κεφαλονιά & Ιθάκη.
Νικόλας Φαραντούρης
Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς & ΙΘάκης
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/Uus46_Rv66Q
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.