Πολιτική

Νικόλας Φαραντούρης: Αποτίμηση μιας ξεχωριστής επίσκεψης στην Ιθάκη

118views

Ενθουσιώδης υποδοχή, γόνιμες συναντήσεις, ζωηρές συζητήσεις σήμερα όλη μέρα στην Ιθάκη!  Στο Βαθύ το πρωί, συναντήσεις με τον Δήμαρχο Διονύση Στανίτσα, μέλη του ΔΣ και στελέχη του Δήμου, τον Έπαρχο Θανάση Λιβιτσάνη και πολλές & πολλούς θιακούς στα καφενεία και την αγορά. Το απόγευμα στο Σταυρό, ανοικτή συζήτηση με τους κατοίκους σε κλίμα εορταστικό για όλα τα θέματα, με έμφαση σε:


▪︎ υποδομές, δικτυα, οδικό δίκτυο
▪︎ υγεία – υγειονομική κάλυψη
▪︎ πολιτισμό – φεστιβάλ – προβολή
▪︎ ανασκαφική δραστηριότητα
▪︎ λειτουργία αρχαιολογικού μουσειου
▪︎ αξιοποίηση οικοτροφείου
▪︎ Οδυσσειακό κέντρο
▪︎ μείωση ενεργειακού κόστους αφαλάτωσης
▪︎ εκτός σχεδίου δόμηση
▪︎ νομοθετικές ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση διάφορων εκκρεμοτήτων
▪︎ δασικά
▪︎ παιδεία- εκπαίδευση
▪︎ επέκταση νησιωτικότητας

Το 2015-2019 η Ιθάκη έλαβε τη μεγαλύτερη Κυβερνητική στήριξη σε υποδομές, δίκτυα, συνδέσεις, πολλά απ’ τα οποία κεφαλοποιούνται σήμερα. Η επόμενη μέρα για τα Νησιά μας θα ‘ναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια και ουσιαστική συνδρομή.

Με τη νίκη!

Δείτε την ανάρτηση του Νικόλα Φαραντούρη:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02CnnUiV57bftGsap3hZYnxKLxhEFUUCtKqFxYjcyLjZ4DyZzCUhxFp5wBp1dZ4WoTl&id=100080139314002

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.